OTDR 1310/ 1550nm, 28/26dB FHO1000-D28 mini VFL+OPM-SC Grandway [17732]

  • Központi raktárkészleten.

Cikk kód: 17732

OTDR hullámhossz OTDR mérési hullámhossza: 1310nm Jellemzően a SM (Single-Mode) rendszereknél használt adatátviteli hullámhossz, mely később a MM (MultiMode) kábeleken is alkalmazottá vált adatátviteli hullámhossz., 1550nm Jellemzően a SM (Single-Mode) rendszereknél használt adatátviteli hullámhossz. Általában a BiDi, és a nagyobb adatátviteli távolságot biztosító rendszerekben alkalmazzák, a kábelen tapasztalható kissebb csillapítási jellemzők okán.

OPM hullámhossz Optical Power Meter, azaz Optikai Teljesítmény-Mérő, mely egyben Csillapításmérő hullámhossza, amin az előre elvégzett kalibrációnak megfelelően pontos méréseket lehet végezni.: 1300nm Multimódusú rendszerek esetén használt, másodlagosan jellemző hullámhossz., 1310nm Jellemzően a SM (Single-Mode) rendszereknél használt adatátviteli hullámhossz, mely később a MM (MultiMode) kábeleken is alkalmazottá vált adatátviteli hullámhossz., 1490nm Jellemzően a SM (Single-Mode) rendszereknél használt adatátviteli hullámhossz., 1550nm Jellemzően a SM (Single-Mode) rendszereknél használt adatátviteli hullámhossz. Általában a BiDi, és a nagyobb adatátviteli távolságot biztosító rendszerekben alkalmazzák, a kábelen tapasztalható kissebb csillapítási jellemzők okán., 1625nm SM rendszerekben, jellemzően mérési és szervizfunkciók céljára alkalmazott hullámhossz., 1650nm SM rendszerekben, jellemzően mérési és szervizfunkciók céljára alkalmazott hullámhossz., 850nm Multimódusú rendszerek esetén használt jellemző hullámhossz.

OPM méréshatár Az Optikai Teljesítménymérő alsó és felső méréshatárait jelenti. Így a legkissebb és legnagyobb még mérhető teljesítményértékeket találjuk megadva.: -70 / +10 dBm A műszer méréshatára, vagyis a mérhető legkissebb teljesítmény, a megadott hullámhosszakban -70dBm (0,1nW). a legnagyobb teljesítmény, +10dBm (10mW).

VFL (Visual Fault Locator) Látható hullámhossztartományú Optikai Hibakereső Lézer hullámhossza, és teljesítménye. A teljesítménye, a vizsgálható optikai szakasz hosszát is megadja, ahogy a kissebb teljesítmények, pl. 1 mW, csak igen korlátozott, 1-2 km-en használható eredménnyel. A 10mW, nagyságrendileg 10-12-15 km-es szakazokon is még eredményesen alkalmazható, a 30mW, akár 30-~40 km-en is. Nyilván a nagyobb teljesítmények, a kissebb távolságokon is határozottabb eredményeket adnak, így mindenkor érdemes a megfontolásra, hogy a lehetséges igények feletti modellt válasszuk.: 650nm/10mW A Vizuális Hibakereső Lézer hullámhossza 650nm, mely 10mW kimenő teljesítményt szolgáltat.

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.: SC/UPC

Egyéb termék információ: 1310/1550nm, 28/26dB

Tápellátás Ez a paraméter azt mutatja, hogy az eszköznek milyen tápfeszültségre van szüksége a normál működéshez. Esetlegesen a tápcsatlakozó típusát.: akkumulátor (egyedi) - tölthető (230V AC)

Tartozékok Ez azt írja le, hogy a termék mellé milyen eszközöket csomagolt a gyártó a gyári kiszerelésében.:
• Hordozótáska pánttal
• Tápkábel
• Használati útmutató

Termékkód (gyártói): FHO1000-D28

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.: Grandway

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.:
Az FHO1000 alkalmas az FTTH hálózatok utolsó kilométerének tesztelésére. A rövid vak zóna tesztelése segíti a felhasználókat abban, hogy az utolsó kilométeren belül megtalálják a szálhibát.

• Rövid esemény és csillapítási holtzóna
• Kézi kialakítás, 3.5 inch színes LCD kijelzővel
• VFL/OPM/FLM teszterekkel
• RJ45 hálózati kábel tesztelés

Bluetooth-szal csatlakoztatható telefonhoz, így a teszt fájlok gyorsan átmásolhatóak, megtekinthetőek és telefonról is irányítható a mérés.

Termék bemutató: FHO1000_bemutato.pdf

Mobil applikáció letöltése 'Software letöltése' pontban.

Software letöltés (1): www.agendaage.hu/dok/grandway/software/FHO1000_2021-12-10.zip

Adatlap (gyártói): grandway/FHO1000-D28 datasheet.pdf

Használati útmutató (magyar) A termék használati útmutatója, kézikönyve, amely a termék, vagy termékcsalád jellemzőit, üzemeltetését, karbantartását tartalmazza.: grandway/FHO1000-leiras-hu-Agenda-Age.pdf

Használati útmutató (angol) A termék használati útmutatója, kézikönyve, amely a termék, vagy termékcsalád jellemzőit, üzemeltetését, karbantartását tartalmazza.: grandway/manual/FHO1000 User Manualv2.pdf

Gyártói web oldal Az itt megjelenő link az adott termék gyártójának weboldalára mutat.: https://www.grandwaytelecom.com/products/instrument/otdr/1110.html

Garancia idő Az az időtartam, amin belül, a termék gyártója, importőre, illetve az Agenda-Age Kft. a garanciális kötelezettségeknek eleget tesz.: 24 hónap

Értékesítéshez  Vissza a listához
Optic - Optikai Hálózatok | Tel: (+36-70) 312-0530 | Email: | Sitemap | Designed by: Art of Business
Copyright © 2024 "Optical" Minden jog fenntartva