Opt. csatlakozó SM SC/APC SO SLX hegeszthető, előcsiszolt OptiC (15291)

 
 
 
  • Központi raktárkészleten.

Termékkód (AA): 15291

Opt. szál módusa: mono módusú (Single-Mode)

Csatlakozó fajtája A terméken szereplő, vagy jellemző csatlakozó pontos megnevezése.: SC/APC

Duplexitás: SLX (szimpla)

Kábel kompatibilitás Ez a paraméter azt mutatja meg, hogy az adott csatlakozó mely, az Agenda-Age Kft-nél kapható kábelekre szerelhető rá.: 9/125 µm SM

Kábel bekötési mód: hegeszthető

Egyéb termék információ: előcsiszolt

szín: kék

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.: OptiC

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.: SC APC Splice-On (SO) csatlakozó (PigTail-type), melyben UPC csiszolással SingleMode 9/125um-es optikai szál található.
Gyorsan telepíthető, a szálhegesztéssel készített csatlakozások minőségét garantálja, egy gyorscsatlakozó méreteiben, azaz nem igényel kötődobozt, vagy egyéb mechanikus védelem biztosítását ellátó kiegészítőket az optikai végpont kialakítása.

A szerelés, alapvetően szálhegesztő berendezés használatával történik.
A csatlakozó szerelése, technológiailag nagyban hasonlít a pigtail kábelek installációjára. Ezzel a megoldással, az összehegesztett szálak, a csatlakozóházon belülre kerülnek, így egy nagyon helytakarékos, biztonságos és kompakt megoldás alkalmazására nyílik lehetőségünk.

Adatlap (gyártói): optic/AA15291 datasheet.pdf

Felhasználói kézikönyv (user manual): optic/AA15291 manual.pdf

Értékesítéshez  Vissza a listához
Optic - Optikai Hálózatok | Tel: (+36-70) 312-0530 | Email: | Sitemap | Designed by: Art of Business
Copyright © 2021 "Optical" Minden jog fenntartva